2016-01-23 08:43:49• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Ikrek - Tegye rendbe a háztartását

Napi horoszkóp január 23-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold az Oroszlán jegyéhez közelít, és bár kezdetben csak idegesíti, később segít kivergődni egy csapdából. Ha még egyedülálló, ma megbízható társra lelhet, ha kapcsolatban él, megérezheti, mennyire szereti önt a kedvese.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Szombaton a Hold még a Rák jegyének utolsó fokán áll, és segíti abban, hogy gyorsan átessen a hétvégi bevásárláson és az otthoni rendteremtésen. Hívjon meg valakit vacsorára, és csináljon valamit, ami örömet szerez önnek!

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Tegye rendbe a háztartását, és intézze el gyorsan a hétvégi bevásárlást, ez jó érzéssel fogja eltölteni. Siessen ezekkel, hogy jusson ideje a szerelemre, és kiélvezhesse, hogy a kedvesével ismét remek a kapcsolata.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A pillanatnak élni – erről szól a mai nap. A bolygók megajándékozzák a biztonság és védettség érzésével, élvezze hát az eseményeket anélkül, hogy folyton nagy terveket kapcsolna hozzájuk.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Hold már az Oroszlán kapujában áll, este észreveheti, hogy lépésről lépésre jobbá válnak a dolgok. Ez a nap kedvező a kozmetikai, valamint a pedikűr és manikűr kezelésekre is. Este lepje meg valamivel a kedvesét!

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A kapcsolatában olyan dolgok kerülnek szóba, amelyeket már régen tisztázni kellett volna. Szüksége lesz egy adag tapintatra, hogy megtalálja a megfelelő szavakat. A kibékülést érdemes lenne egy közös vacsorával megünnepelni.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Ma megállapíthatja, hogy milyen erős a kapcsolata a kedvesével. Gondoljon ki számára egy kedves meglepetést! Délután intézze el a bevásárlást, utána töltse lazán a szabadidejét.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Ma jól kézben tartja a háztartását, és mindent csillogóan tisztára takaríthat. Rászolgál a jutalomra: kényeztesse magát valamilyen finomsággal és a jól megérdemelt pihenéssel!

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Szaturnusz és az Uránusz kedvezően kapcsolódnak, ez lesz az ön számára a hét legjobb napja, főleg a szerelemben. Most tapasztalhatja, hogy a családja mennyire szereti önt. Ha egyedül van, megtalálhatja a társát, és az új szerelem tartósnak bizonyul.

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Szaturnusz kedvezően kapcsolódik az Uránuszhoz: elkezdődhet a szerelem hétvégéje. Mély elégedettséget érez, tudja, hogy a megfelelő helyen van. Ma mindennel feleannyi idő alatt elkészül, így több ideje marad magára és a kedvesére.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Szombaton a Vénusz és a Szaturnusz együttállása kedvezően hat a szerelmi életére. Ha a kapcsolatában gondok vannak, azokat ma könnyedén elsimíthatja, ha pedig még egyedülálló, most megtalálhatja élete szerelmét. Ha szingli, este semmiképpen se maradjon otthon!

Halak: II. 19. - III. 20.
A kapcsolatába belopózhat az elhidegülés, ha nem harcol ez ellen tudatosan. Idézzék fel a kedvesével az együtt átélt szép pillanatokat, és élvezzék a romantikus hangulatot!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: